Μια βδομάδα χωρίς ζάχαρη! Γιούπι!!! Τα κατάφερα να κρατηθώ!
Αποφάσισα λοιπόν να το γιορτάσω και να φτιάξω ένα "γλυκό" πειρασμό για μένα και τον καημένο τον αντρούλη μου που με ατελείωτη υπομονή με ακολουθεί στον αγώνα ενάντια στην ζάχαρη!
Αυτή εδώ η Πουτίγκα Σοκολάτας είναι απλά υπέροχη. Δεν έχει - αρχίστε να μετράτε - ζάχαρη, γλουτένη, αυγά και λακτόζη, αλλά είναι γεμάτη σοκολατένια γεύση!
Είναι ένα δώρο για μας με ευαίσθητα και ευερέθιστα στομάχια. Αλλά αρκετά με τη διαφήμιση. Ορίστε η συνταγή για να την δοκιμάσετε!
Πουτίγκα Σοκολάτας Χωρίς Λακτόζη
Εμπνευσμένη από Whole Living July/August 2011
Για 4 άτομα
Υλικά
- 3 ώριμα αβοκάντο
- 2 κουταλιές της σούπας σκόνη κακάο
- 1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια
- 3 κουταλιές της σούπας κρέμα καρύδας
- 1 πρέζα στέβια (ή όσο θέλουμε)
- 1 κουταλιά της σούπας σιρόπι ρυζιού (αν θέλουμε)
Εκτέλεση
- Λιώνουμε το αβοκάντο στο μπλέντερ μαζί με το κακάο και τη βανίλια.
- Προσθέτουμε την κρέμα καρύδας και τη στέβια και συνεχίζουμε να χτυπάμε την κρέμα στο μπλέντερ.
- Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε αν θέλουμε 1 κουταλιά σιρόπι ρυζιού.
- Σερβίρουμε σε μπολ και την απολαμβάνουμε χωρίς τύψεις.